Салямі Мілано не входить до лав продуктів категорії DOP і IGP. Однак це один з найвідоміших сортів серед італійських салямі. Її роблять із суміші тонко подрібнених свинини і яловичини, яку заправляють сіллю і невеликою кількістю приправ і начиняють в натуральну або синтетичну оболонку. Час витримки близько 3 місяців. Колір зрізу яскраво-червоний, майже рубіновий. Смак ніжний. Подають салямі мілано у складі м'ясної тарілки. Міланці їдять її з традиційним хлібом michetta.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Фасовка | Шматок |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 581 ₴/кг