Caciotta Bavarese Milbona - італійський сир, готується сир із пастеризованого молока овець з невеликим додаванням коров'ячого молока (близько 20-30 відсотків від загальної маси). Дозріває сир протягом 20-30 днів, причому часто для посилення аромату головки перекладають травою, листям волоського горіха, каштану і витримують у маленьких барилах. Качотта - класичний столовий сир, який переважно є свіжим спомідорами або оливками, щоб гідно оцінити його солодкуватий ніжний молочний смак. Втім, не менш гарний він для приготування гарячих бутербродів (сир добре плавиться) і різних страв, а можна нарізати його на тонкі смужки і додати в салати.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Італія |
Тип | М'який сир |
Склад | Молоко овечье и коровье |
Тип молока | Овече |
Інформація для замовлення
- Ціна: 264 ₴