Nocciolata senza latte Crema al cacao e nocciole Bio. У складі шоколадно-горіхової пасти Nocciolata BIO добірні інгредієнти органічного походження - фундук сорту «Тонда Романа», какао найвищої якості, натуральний екстракт бурбонської ванілі, цукор тростини. Чудова шоколадна паста виготовляється за старовинними рецептами в гірському районі Азіаго. У ній немає пальмової олії, консервантів та штучних ароматизаторів. Не містить глютен та лактозу.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Вид пасти | М'які |
Смак, додатки | какао |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 325 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 273 ₴