Grana Padano - має солонуватий, пікантний смак з легким горіховим відтінком. Грана падано нагадує пармезан, але, на відміну від нього, здійснюється не тільки в регіоні Емілія-Романья, але і в інших областях Італії: Венеція, Трентіно — Альто-Адідже, П'ємонті і Ломбардії. Ще одна відмінність цього сиру пармезану — сировину для його виробництва (для випуску пармезану використовується молоко корів, які откармливались тільки травою і сіном; для грана падано вимоги не такі жорсткі).Грана падано вживають як окремо, в якості доповнення до вермуту, провину, як правило червоного, так і в тертому вигляді аналогічно пармезану (для заправки пасти, в салатах і т. д.).
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴