Масло виноградних кісточок, знайшло своє широке застосування в кулінарії, медицині і косметології. В складі масла незамінні жирні кислоти: лінолева кислота (близько 69,6%), олеїнова кислота (до 15,8%), пальмітинова кислота (близько 7%), стеаринова кислота (до 4%) та деякі інші кислоти з відсотковим вмістом менш 1%. Масло виноградних кісточок містить від 0,8 до 1,5% неомильних речовин багатих фенолами і стероїдами, невелика кількість вітаміну Е. Масло виноградних кісточок є джерелом флавоноїдів – потужних антиоксидантів, до того ж деякі флавоноїди володіють антимікробними і антибактеріальними властивостями.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 388 ₴